Rss Feed
  1. Posuď knihu podle obalu (34)

    neděle 30. června 2013


    Toto je meme pořádané Syki. Jeho cílem je každou neděli zveřejnit obálku knihy (je jedno, jestli vyjde v budoucnu, nebo už vyšla), stručnou anotaci a vlastní názor na obálku.



    Název knihy: Sea Of Shadows
    Autor: Kelley Armstrong
    Datum vydání: 8. 4. 2014

    Slyší duchy. Musejí je poslechnout.

    V Lese Mrtvých, kam bývají vyhnáni nejhorší zločinci impéria, jsou dvojčata Moria a Ashyn pověřena nebezpečným úkolem. Pro ně jsou Opatrovnice a Hledačka a každý rok musí utišit rozzuřené duše zatracených.

    Jenže tento rok nebudou duše utišeny.

    Přepadeny a odděleny starověkým zlem, jejich cesta k nalezení té druhé je pošle daleko od jediného domova, který kdy znaly. Ve společnosti tvrdohlavého strážného a okouzlujícího odsouzeného zloděje dívky přejdou dříve prázdnou pustinu, teď hemžící se probuzenými monstry z legend, na jejich cestě varovat vládce. Jenže u dvora je čeká hrozivé tajemství – takové, které změní rovnováhu jejich světa navždy.




    Můj názor: Popravdě, tak nějak nevím, jestli se mi obálka líbí nebo ne. Z jedné strany se mi hrozně líbí ten rudý ústřední motiv, ale zároveň mi to celé tak nějak nesedí. Nevím, možná mi tam překáží ten font písma názvu knihy, ale vážně jsem z toho zmatená...

  2. 1 komentářů :

    1. E_V_E řekl(a)...

      To zelené pozadie je pekné, ale ten vzor sa mi nepáči.

    Okomentovat