Rss Feed
  1. Posuď knihu podle obalu (32)

    neděle 9. června 2013


    Toto je meme pořádané Syki. Jeho cílem je každou neděli zveřejnit obálku knihy (je jedno, jestli vyjde v budoucnu, nebo už vyšla), stručnou anotaci a vlastní názor na obálku.


    Název knihy: Faking It
    Autor: Cora Carmack
    Datum vydání: 4. 6. 2013

    Mackenzie ''Max'' Millerová má problém. Její rodiče dorazili do města na překvapivou návštěvu a jestli uvidí její obarvené vlasy, tetování a piercingy, mohli by ji vydědit. Ještě hůř, očekávají, že se seznámí s milým, bezproblémovým přítelem, ne s klukem se jménem Mace, který má tetování na krku a hraje v kapele. Všechny její lži hrozí, že se na ni sesypou, jenže potom potká Cadea.

    Cade se přestěhoval do Philadelphie aby hrál a zanechal všechny své problémy v Texasu. Zatím s ním ale jeho problémy zůstaly a měl jen málo příležitostí, kdy se mohl objevit na jevišti. Když ho Max osloví v kavárně s bláznivou žádostí, aby předstíral, že je její přítel, souhlasí, že sehraje svou část. Jenže když Cade sehraje svou roli až moc dobře, jsou donuceni v tom pokračovat. A čím více předstírají vztah, tím více mají pocit, že se stává skutečným.




    Můj názor: Co jen k téhle knize říct? Asi jen to, že se ohromně těším, až si ji přečtu, protože Losing It (recenze zde) mě vloni vážně dostala, takže jsem zvědavá, s čím se Cora vytasí tentokrát. A co bych mohla říct k obálce? Snad jen to, že se mi líbí mnohem víc, než obálka prvního dílu. Přijde mi víc hravější a taková milejší - možná to bude tou růžovo-bílou kombinací, možná tím, že ten kluk je kus, kdo ví :D.

  2. 1 komentářů :

    1. E_V_E řekl(a)...

      Rozhodne sexi obálka 8P Ja sa ešte len chystám na 1. diel.

    Okomentovat