Rss Feed
  1. Posuď knihu podle obalu (49)

    neděle 8. června 2014


    Toto je meme pořádané Syki. Jeho cílem je každou neděli zveřejnit obálku knihy (je jedno, jestli vyjde v budoucnu, nebo už vyšla), stručnou anotaci a vlastní názor na obálku.



    Název knihy: The Road
    Autor: Jay McLean
    Datum vydání: prosinec 2014

    *Chloe*

    Čtyři roky jsem ho sledovala, jak prochází chodbami střední školy, vždy tichý, bez žádné známky jeho postavení. Potom na mě jedné noci narazil, doslova. Myslel si, že mě zachránil, jenže neměl ani ponětí o tom, jak to bylo nemožné. Teď chce mluvit. Teď mě chce poznat. Teď si myslí, že je do mě zamilovaný.
    Hloupý, hloupý kluk.


    *Blake*

    Přál bych si, abych ji našel dřív, ale ona si vybrala, že zůstane neviditelná. Sledoval jsem ji, jak postupně začíná rozumět světu, zatímco žila svůj život o samotě. Řekl jsem jí, že jsem ji tu noc zachránil, ale lhal jsem. Myslím, že ona zachránila mě. Chce mě od sebe odstrčit a říct mi, že se mýlím, ale je příliš pozdě. Teď si jí někdo všiml. Teď je mou součástí. Teď jsem do ní zamilovaný.
    Krásná, krásná dívka.




    Můj názor: Venku je krásně a jak to tak vypadá, počasí se odrazilo i na mém výběru obálky. Podle anotace je jasné, že nepůjde o nějaký lehký letní příběh, ale obálka jako by to na mě přímo křičela. Těžko říct, zda obálka nějak souvisí s příběhem, ale to je mi momentálně celkem jedno. Pro mě je hlavní to, že se mi obálka opravdu líbí. Teplé letní barvy, jak obrázku, tak i písma, hory, nebe...všechno to spolu ladí a nic z toho se nijak neruší. Zkrátka povedená obálka, ladící s těmito dny a blížícími se prázdninami :).


  2. 2 komentářů :

    1. Unknown řekl(a)...

      Ano. Naprosto skvělá obálka. :)

    2. Unknown řekl(a)...

      Obálka je moc pěkná a k počásí dokonale pasuje :)

    Okomentovat