Rss Feed
  1. Now and Forever

    úterý 10. června 2014

    Oficiální cover
    Autor: Susane Colasanti

    Anotace na Goodreads:

    Co kdyby tvůj přítel byl největší rocková hvězda na světě?

    Sterling je bláznivě zamilovaná do Ethana. Neni jenom ten nejmilejší kluk, jakého kdy potkala, ale je i neuvěřitelně talentovaný kytarista, zpěvák a skladatel. A odjakživa věřil, že má všechno, co je potřeba, aby byl hvězdou.

    Když se Ethan stane přes noc hvězdou, je hozen po hlavě do okouzlujícího světa celebrit – stejně jako Sterling. Než si to vůbec uvědomí, účastní se premiér na červených kobercích, dostává zadarmo oblečení od návrhářů a létá kolem země aby se zúčastnila Ethanových vyprodaných koncertů.

    Je to splněný sen...jenže čí sen Sterling žije? A co uděláš, když ,,věčnost“ najednou skončí?



    Datum vydání v USA: 20. 5. 2014
    Nakladatelství: Viking Juvenile
    Počet stran: 272
    Přečteno v červnu 2014, 1 den, v angličtině

    Oficiální trailer ke knize:





    Sterling byla s Ethanem ještě před tím, než se stal hvězdou. Účastnila se zkoušek v garáži a sledovala stoupající počet fanoušků na Ethanových webových stránkách. Za každou cenu ho podporovala. Takže když se mu konečně povede prorazit do velkého světa showbusinessu, je šťastná stejně jako on. Koneckonců podpora je to hlavní, co teď Ethan potřebuje. A i když na sebe teď zrovna nemají moc času a na každém jejich kroku se začínají objevovat fotografové, Sterling ani Ethan nemají pochyby, že se jejich vztah postupem času zase vrátí do starých kolejí. Musejí to jenom vydržet. Je to ale tak lehké, jak se může stát? Co obnáší vztah s celebritou – a může vůbec vydržet? Na tyhle otázky musí Sterling najít odpověď sama.

    Knihy Susane Colasanti jsem měla v hledáčku už pěkně dlouhou dobu, a to zejména díky pozitivnímu ohlasu čtenářů. Po shlédnutí traileru k této knize jsem si řekla, že už je načase dát autorce šanci. Jenže to vypadá, že jsem si zrovna vybrala špatnou knihu...

    Sterling patří do skupiny hrdinek, které nemůžu ani vystát. Od začátku až do konce mi jednoduše lezla na nervy. Je tak trochu povrchní, je Ethanova největší fanynka a celou dobu tvrdí, jak ho bezmezně podporuje. Když ale přijde na věc, ukáže se jako sobec. Ale ani Ethan není dokonalý, o tom rozhodně nemůže být řeč. I jeho osobnost je tak pokřivená a povrchní, že jsem se s takovou už dlouho nesetkala. Natož abych měla dvě takové postavy v jedné knize, ještě k tomu ve vztahu.

    Jakmile začnete knihu číst zjistíte, že vlastně už dávno víte, jak to dopadne. Pro mě se tahle kniha rozhodně nezařadila mezi ty, které bych si někdy přečetla znovu. Pokud bych ji měla někomu doporučit, byly by to dívky, které se teprve dostávají do puberty a nemají moc velké nároky na obsah. Jenom je škoda, že jsem se zrovna touhle knihou seznámila s tvorbou Susane Colasanti, protože teď si vůbec nejsem jistá, jestli si od ní chci ještě nějakou jinou knihu přečíst.



    HODNOCENÍ:


  2. 0 komentářů :

    Okomentovat