Rss Feed
  1. A is for Abstinence

    pondělí 23. června 2014

    Originální cover
    Autor: Kelly Oram
    Série: V is for Virgin
    Díl: druhý

    Anotace na Goodreads:

    Šestinásobný vítěz Grammy, hudebník Kyle Hamilton, má všechno – peníze, slávu, talent, vzhled a práci, kterou miluje. Jeho jediná výčitka v životě: to, že odešel od jisté nechvalně známé panny, protože byl příliš pyšný, tvrdohlavý a dokonce bojící se dát jí jedinou věc, kterou po něm žádala – jeho abstinenci.

    O čtyři roky a jedno zlomené srdce později si Kyle uvědomil, že sex není všechno a najednou nemůže přestat myslet na dívku, která mu unikla. Panna Val Jensenová se mu dostala pod kůži tak jako nikdo jiný. Tehdy na ni nebyl připravený, ale teď jsou věci jiné. Je dospělý, pár věcí se naučil a konečně přišel na to, co přesně chce, nebo, spíše, koho chce.

    Kyle Hamilton to chce zkusit znovu, a tentokrát je ochotný udělat – nebo nedělat – cokoli, co bude potřeba.



    Datum vydání: 12. 5. 2014
    Nakladatelství: Bluefields
    Počet stran: 204
    Přečteno v červnu 2014, 1 den, v angličtině




    Kdo by nechtěl život Kylea Hamiltona? Peníze, sláva, krásný dům, holky...Zkrátka na cokoli si vzpomenete. A na vrcholu se jako třešinka na dortu tyčí jeho krásná snoubenka. Která ho na jeho narozeniny podvede. Jo, tomu se říká rána pod pás. Nic není horší než zlomené srdce, a Kyle se snaží léčit celkem svérázným způsobem. Jenže jeho metoda – vystřídat přes noc tolik holek, kolik je jen možné – nezabírá. Navíc v jeho hlavě naprosto nečekaně začala zabírat místo osoba, u které si myslel, že se přes ni už dostal – Valerie Jensenová. City, které k ní choval před čtyřmi lety se v plné síle vrací zpátky a on s tím může udělat jen jediné – najít Val a pokusit se dát jejich vztahu druhou šanci.

    Nejdřív jsem si myslela, že V is for Virgin bude jen samostatnou knihou, ale pak jsem narazila na A is for Abstinence. Hned mi bylo jasné, že si knihu musím přečíst, protože V is for Virgin mě pobavila a tenhle díl je navíc z Kyleova pohledu, což je ještě větší lákadlo.

    Rocková hvězda Kyle Hamilton. V prvním díle v podstatě záporák, kterého si každý i přes to zamiloval. Teď dospělý muž, který v životě touží po jediném – po reálném vztahu, který by ho naplňoval. A je si taky jistý tím, kde – a hlavně s kým – by tento vztah mohl najít. Ale věřte, že mu to Val rozhodně neudělá snadné, přece jen je tu pořád ta věc s jejím panenstvím, která pro Kylea byla dříve v podstatě překážkou. Teď ale našel způsob, jak Val dokázat, že to myslí vážně, a každý, kdo tuhle knihu četl, mu prostě musel držet palce, protože jinak by to ani nešlo. Musím taky říct, že jeho pohled na věc byl mnohem zábavnější, než tomu bylo u Val, protože Kyle je hodně svérázná postava, která se za svoje myšlenky vůbec nestydí.

    A is for Abstinence začíná chvilku před tím, než V is for Virgin skončilo. Za sebe jsem ráda, že se nejedná o pouhé převyprávění prvního dílu Kyleovýma očima, ale že jde o příběh úplně nový a tím pádem taky mnohem lákavější. Nevím čím to je, že příběhy, které jsou psané z mužského pohledu, bývají mnohem zábavnější. I tak jsem si ale nemohla párkrát pomoct a musela jsem přemýšlet, co se asi pro změnu honí hlavou Val :D. No jo, asi nikdy nebudu úplně spokojená :D. Na konec už snad zbývá jen říct, že pokud hledáte nějaké zábavné a lehké víkendové čtení, sáhněte po této sérii, protože přesně taková (alespoň pro mě) je.



    HODNOCENÍ:


  2. 3 komentářů :

    1. Rusallka řekl(a)...

      Prvú knihu som čítala a veľmi sa mi páčila, tak sa teším aj na druhú z Kyleovho pohľadu :)

    2. Romule řekl(a)...

      Ta druhá je podle mě ještě lepší, než ta první :)

    3. Amy řekl(a)...

      Vypadá to hoodně zajímavě :)

    Okomentovat