Rss Feed
  1. Posuď knihu podle obalu (50)

    neděle 15. června 2014


    Toto je meme pořádané Syki. Jeho cílem je každou neděli zveřejnit obálku knihy (je jedno, jestli vyjde v budoucnu, nebo už vyšla), stručnou anotaci a vlastní názor na obálku.



    Název knihy: A Thousand Pieces of You
    Autor: Claudia Gray
    Datum vydání: 4. 11. 2014

    Rodiče Marguerite Caine, fyzikové, jsou známí pro jejich radikální vědecké úspěchy. Jejich nejúžasnější vynález: Ohnivý Pták, který umožňuje uživatelům přeskočit do paralelních světů, některých nesmírně odlišných od toho našeho. Ale když je Margueritin otec zavražděn, jeho vrah – atraktivní a záhadný pomocník jejích rodičů Paul – unikne do jiné dimenze dřív, než se ho zmocní právo.

    Marguerite nemůže nechat muže, který zničil její rodinu, nechat na svobodě a tak pronásleduje Paula skrze různé světy, kde se jejich životy propojí ve stále více osobnějších způsobech. S každým setkáním začíná zpochybňovat Paulovu vinu – a její vlastní srdce. Brzy zjistí, že pravda za smrtí jejího otce je hrozivější, než by si kdy mohla představit.




    Můj názor: Můžu ho vyjádřit jedině takto:


    Jestli se chcete o této obálce a jejích předchozích verzích dozvědět něco víc, koukněte se sem: http://www.epicreads.com/blog/behind-the-design-a-thousand-pieces-of-you/.

  2. 2 komentářů :

    1. Unknown řekl(a)...

      Ta obálka je prostě nádherná! :o :D

    2. Unknown řekl(a)...

      Ano, ano.. je boží! :)

    Okomentovat