Rss Feed
  1. Třicetidenní knihobraní (1)

    sobota 1. června 2013


    Projekt, který na svém blogu vytvořila VeEee. Tento projekt bude probíhat celý červen a více se o něm dozvíte zde. Dnes je tu první téma, které se jmenuje: Kniha, kterou nedám ani za milion. A která to teda je?


    O své ,,lásce" k Meg Cabot jsem se tu zmiňovala už několikrát, ale tahle kniha je jejím skutečným počátkem. Hrdinkou snadno a rychle byla první kniha, kterou jsem coby hormony zmítaný teenager dostala k Vánocům a přečetla ji jedním dechem. Od té doby už uplynulo hodně vody a sbírka knih od této autorky se pěkně rozrostla :). Ale tahle kniha je asi jedinou, kterou můžete získat leda tak přes mou mrtvolu, protože dobrovolně ji nikomu nikdy nevydám :D.

  2. 3 komentářů :

    1. Verča řekl(a)...

      Meg je úžasná, co si budeme povídat. Tuhle knihu jsem od ní nečetla, ale četla jsem celého mediátora a ještě další knihy. Chystám se i na princezniny deníky, někdy v budoucnu :)

    2. Kit731 řekl(a)...

      Meg je naprosto dokonalá. Hridnku jsem četla oba díly, pak mám rozečteno (nebo přečteno) spoustu dalších knížek, nemůžu se od ní odtrhnout.

    3. Romule řekl(a)...

      Meg je zkrátka knižní guru :D Hrozně ráda se třeba k Mediátorovi vracím, přemýšlela jsem zrovna nad tím, že si celou sérii znova přečtu, potřebuju další dávku Jesseho :D

    Okomentovat