Rss Feed
  1. Posuď knihu podle obalu (31)

    neděle 2. června 2013


    Toto je meme pořádané Syki. Jeho cílem je každou neděli zveřejnit obálku knihy (je jedno, jestli vyjde v budoucnu, nebo už vyšla), stručnou anotaci a vlastní názor na obálku.


    Název knihy: Wanted
    Autor: Kelly Elliott
    Datum vydání: 28. 12. 2012

    Slovně týraná svou matkou, osmnáctiletá Ellie Johnson vždycky věřila, že nikdy nemůže být nikým milována nebo chtěna. Všechnu svou pozornost zaměřila na své známky a na to, aby se dostala na Univerzitu v Texasu a začala nový život daleko od své matky.

    Poslední věc, kterou Ellie čekala, bylo to, že se zamiluje do Gunnera Mathewse, začínajícího linebackera fotbalového týmu Univerzity v Texasu a jen tak mimochodem také nejlepšího přítele jejího bratra.

    Gunner měl v životě jen dvě vášně, fotbal a ranč jeho dědečka, dokud se nezamiloval do malé sestry jeho nejlepšího přítele. Nic ho nezastaví v tom, aby Ellie ukázal, jak moc ji chce, i když to znamená, že bude muset jednat rychleji, než by chtěl.

    Gunner ví, že pro sebe byli stvořeni, jenže Ellie stále popírá své city kvůli strachu, že ji někdo opět zraní. Pokaždé, když se přiblíží k tomu, aby vyhrál svou milovanou, něco ji opět odstrčí. Bude Ellie někdy schopná opustit svou minulost a pustit si ho do srdce a bude Gunner dost trpělivý na to, aby na ni počkal?

    Co je to bude stát, aby si uvědomili, že jsou přesně tím, co ten druhý kdy CHTĚL?




    Můj názor: Jsou chvíle, kdy jsem vděčná, že prokrastinuju. Protože jinak bych tuhle obálku jen tak nenašla, což by podle mě byla celkem škoda. Tohle je podle mě jedna z obálek, u které platí, že v jednoduchosti je krása. Někdy právě ta jednoduchost vyjádří víc, než by mohla nějaká složitě naaranžovaná obálka. Všechno na této obálce do sebe tak nějak zapadá a tvoří celek, který mně prostě vykouzlí úsměv na tváři :).

  2. 1 komentářů :

    1. E_V_E řekl(a)...

      Aké pekné 8)

    Okomentovat