Rss Feed
  1. Měsíční re-reading (1)

    neděle 2. června 2013


    Každý z vás to určitě zná. Kdysi dávno jste si přečetli nějakou parádní knížku, která byla ovšem jenom počátkem nové knižní série. Vy jste s ní skončili a ejhle - další díl v nedohlednu. Když konečně nadejde onen toužebný den D a kniha konečně vyjde zjistíte, že máte problém - už jste tak nějak zapomněli, co se vlastně v předchozím díle dělo. Ano, lidská paměť je zapeklité místo. A já mám takových rozečtených sérií spoustu, ale někdy se mi nechce číst tu poslední knihu proto, že už ani pořádně nevím, o co šlo. A právě díky tomu se zrodil tento můj projekt, kterého se i vy stanete součástí - právě vy, čtenáři mého blogu, kterým jsem nesmírně vděčná za přízeň , rozhodnete o tom, která série se bude číst. Tento projekt bude sloužit i jako takové doplnění recenzí ke knihám, které jsem četla v době, kdy tento blog ještě nefungoval. Dost už bylo řečí, je na čase nominovat první dvě série, ze kterých vyberete tu, která se stane tématem měsíce června.

    V měsíci červnu můžete vybírat ze sérií:

    Série REVENANTS od AMY PLUM
    knihy DIE FOR ME, UNTIL I DIE, IF I SHOULD DIE (+ jako bonus (pokud by to šlo dobře) kniha DIE FOR HER, která je psaná z pohledu Julese)



    Série STARCROSSED od JOSEPHINE ANGELINI
    knihy STARCROSSED, DREAMLESS, GODDESS




    Je mi jedno, na základě čeho budete vybírat, zda podle toho, že se vám líbí obálky nebo už sérii znáte a chcete si ji připomenout. Každopádně, jakmile budete rozhodnuti, vpravo nahoře je anketa, v které zahlasujte právě pro vámi vybranou sérii. Moc se ale nerozmýšlejte, protože už mám celkem zpoždění, takže vám dám čas do středy :D. Poté anketu uzavřu, oznámím vítěze a pustím se do čtení. Takže 3, 2, 1, HLASUJEME!!!

  2. 1 komentářů :

    1. E_V_E řekl(a)...

      REVENANTS - 1. diel si plánujem prečítať, ale tak rada si počkám na tvoju recenziu 8)

    Okomentovat