Rss Feed
  1. Vánoční řetězovka (1)

    neděle 27. listopadu 2011


    Dneska se těch projektů rozjíždí vážně hodně. Tady je další projekt, tentokrát z dílny Sue. Principem tohoto projektu je každou adventní neděli zodpovědět na 5 otázek. Tady je první várka:

    1) Co máš na Vánocích nejraději?
    Tu atmosféru. Všude okolo vánoční výzdoba, teplý svařák, tradice, vánoční trhy a já nevím co ještě. Už teď se mi v hlavě rozeznívají koledy :). Už se nemůžu dočkat, jak budu zdobit stromeček :).Člověk by řekl, že čím je starší, tím si Vánoce užívá míň, ale u mě je to přesně naopak.

    2) Jaké zvyky máte v rodině?
    Není jich moc, ale nějaké by se našly. Čekání na prasátko, společná štědrovečerní večeře, společné rozbalování dárků...Nejsou to vesměs tradiční zvyky, ale vážně jen rodinné a i když je jich málo, o to víc si je užíváme.

    3) Do kolika jsi věřila na Ježíška?
    Tak to vím naprosto přesně. V první třídě mi moje učitelka zničila všechny iluze, protože nám řekla, že Ježíšek neexistuje a že dárky nám kupují rodiče.

    4) Jaké dárky nejraději otvíráš?
    Dárky, které jsou od srdce. I když je to jakákoliv blbůstka, jsem za ni opravdu vděčná protože vím, že si na mě ten člověk aspoň vzpomněl.

    5) Jaký je tvůj nejoblíbenější dárek z dětství?
    Plyšáci. Panebože jak já milovala (a pořád miluju) plyšová zvířátka. Máma ze mě vždycky v obchodě šílela, když jsem běhala mezi regály s plyšákama a ukazovala, které chci - a že jich nebylo málo :D.

  2. 1 komentářů :

    1. Unknown řekl(a)...

      aj ja stále zbožňujem plyšákov, niet nad lepšie a univerzálnejšie darčeky :)

    Okomentovat