Rss Feed
  1. Posuď knihu podle obalu (3)

    neděle 13. listopadu 2011


    Toto je meme pořádané Knižním doupětem. Jeho cílem je každou neděli zveřejnit obálku knihy (je jedno jestli vyjde v budoucnu, nebo už vyšla), stručnou anotaci a vlastní názor na obálku.


    Název knihy: Possess
    Autor: Gretchen McNeil
    Datum vydání: 23.8. 2011
    Anotace na Goodreads:
    Patnáctiletá Bridget Liu prostě cce, by ji všichni nechali na pokoji: její máma, roztomilý syn místního policejního seržanta a divné hlasy, které může najednou a z nevysvětlitelných důvodů slyšet. Naneštěstí pro Bridget se ukáže, že ony hlasy jsou démoni - a Bridget má vzácnou schopnost vyhnat je kamkoliv odkud přišli.  
    Kvůli strachu říct o tom ostatním, obrací se Bridget n místního kněze, který získá její pomoc ve vzrůstajících nebezpečných případech posednutí démony. Jenže jakmile se začne sžívat s pravidly její nové síly, obdrží Bridget znepokojivou zprávu od jednoho z démonů. Teď musí Bridget rozluštit démonův plán dřív, než někdo z jejích blízkých skončí mrtvý - nebo hůř, jako lidská nádoba pro                                                           krále démonů.  

    Můj názor: Myslím, že tahle obálka vcelku koresponduje s obsahem knihy. Je v ní tajemno, napětí, určitý pocit nebezpečí. Jakoby větve na pokladu způsobily určitou roztříštěnost. I sama modelka působí tajemně. Pro mě osobně je tato obálka vážně povedená. I díky sladění do modré barvy, která je jednou z mých oblíbených barev.

  2. 0 komentářů :

    Okomentovat