Rss Feed
  1. Waiting on Wednesday (1)

    středa 2. listopadu 2011


    Týdenní meme pořádané Breaking the Spine. Cílem je vybrat si vždy knihu, kterou si chcete přečíst. Tuto středu jsem vybrala :


    Amy and Roger's Epic Detour
    Morgan Matson

    Amy Curry si myslí, že život stojí za houby. Její máma se rozhodla přestěhovat z Californie do Connecticutu, aby začla znova - přesně v době Amina maturitního ročníku. Její táta nedávno zemřel při dopravní nehodě. Aby tomu všemu unikla, vydá se Amy na cestu, vedoucí napříč státy od domova, který vždycky znala, k jejímu novému životu. Na cestu se k Amy připojí Roger, syn staré kamarádky její matky. Amy ho neviděla roky a není zrovna nadšená z toho, že pojede napříč zemí s klukem, kterého sotva zná. Takže je překvapená když zjistí, že se jí začíná líbit. Tou dobou se také smiřuje se smrtí jejího otce a zjišťuje, jak dát svůj život po nehodě zase dohromady. 






    Tuhle knížku si chci přečíst už dlouho, ale pořád sem si na ni nějak neudělala čas. Zajímavé na ní je to, že text je proložený obrázky účtenek z motelů, pohlednic a podobných ,,suvenýrů'' z cesty, což činí knihu zajímavější.


  2. 0 komentářů :

    Okomentovat