Rss Feed
  1. Waiting on Wednesday (4)

    středa 23. listopadu 2011



    Týdenní meme pořádané Breaking the Spine. Cílem je vybrat si vždy knihu, kterou si chcete přečíst. Tuto středu jsem vybrala :


    Mortal Kiss

    além městě Winter Mill v Nové Anglii, kde žije Faye McCarron, dorazil sníh trochu dřív před sezónou - a to v září. Ale Faye a její nejlepší kamarádka Liz jsou příliš zaměstnané psaním reportáží pro školní noviny, místo aby přemýšlely nad náhlou zimou, a hlavně dvěma novými kluky, Lucasem a Finnem, kteří oživují dění. Mercy Morrow, bohatá dědička, překvapila město, když se nastěhovala do odlehlého starého sídla v lesích a přivedla s sebou scého charismatického syna Lucase. Zatímco by Finn mohl být členem Černých Psů, motorkářského gangu vládnoucího ulicím, Faye si nemůže pomoct a je přitahována jeho drsným a nebezpečným kouzlem   
    Brzy si Faye a Liz uvědomí, že románek by měl být nejmenším z jejich problémů. V lesích se objeví mrtvé tělo, Černí Psi jsou na lovu a sníh nepřestává padat. Jak teplota klesá a blíží se Halloween, děvčata musí objevit temné a hrozivé tajemství v srdci Winter Mill - dřív než bude příliš pozdě.

  2. 0 komentářů :

    Okomentovat