Rss Feed
  1. Posuď knihu podle obalu (36)

    neděle 14. července 2013


    Toto je meme pořádané Syki. Jeho cílem je každou neděli zveřejnit obálku knihy (je jedno, jestli vyjde v budoucnu, nebo už vyšla), stručnou anotaci a vlastní názor na obálku.


    Název knihy: Falling Into Infinity
    Autor: Layne Harper
    Datum vydání: 8. 6. 2013

    Budoucí studentka medicíny Caroline “Charlie“ Collinsová, druhačka na škole Texas A&M, ví přesně, co v životě chce a pořadí, ve kterém se to stane: dokončit školu, dostudovat lékařskou fakultu a potom se zamilovat. Náhodné setkání s hvězdným quarterbackem její školy Colinem McKinneyem všechno změní. Jejich přátelství se během času vyvine v silný vztah. Charlie a Colin se musí naučit zvládnout jeho přeřazení mezi hráče profesionálního fotbalu, zničující pozornost médií a neustálý zájem jeho fanoušků. V tu samou dobu zápasí s tím, jak její sen o lékařské fakultě zapadne do jejich už tak namáhavého vztahu a Colinova nového života. Falling Into Infinity klade otázku, jestli je láska k někomu dost na to, aby vztah mohl fungovat?



    Můj názor: Jestli si myslíte, že jste podobnou obálku už viděli, nemýlíte se. Ovšem podobnost s knihou The Edge of Never (recenze zde) je čistě náhodná. Ovšem ještě jednu věc, kromě modelky, mají knihy stejnou - miluju je. Jsem vyznavač jednoduchých obálek a přesně taková tahle je. Plus má i vyvedení titulu, nejenže obálku nenarušuje, ale je i v odstínu fialové, na které dost ujíždím (můj pokoj by o tom mohl vyprávět). Samotný titul ani jeho font obálku nenarušuje, naopak dává prostor vyniknout tomu nejdůležitějšímu aspektu celé obálky - modelčinu řetízku, který se mi mimochodem dost líbí :). Můžu zkrátka říct jen jediné - víc takových obálek :).

  2. 2 komentářů :

    1. Nathaly řekl(a)...

      Ja som si ten náhrdelník vôbec nevšimla.. poriadne tam zanikol :)

    2. Unknown řekl(a)...

      Ta obálka je docela hodně povedená! :)))

    Okomentovat