Rss Feed
  1. Posuď knihu podle obalu (35)

    neděle 7. července 2013


    Toto je meme pořádané Syki. Jeho cílem je každou neděli zveřejnit obálku knihy (je jedno, jestli vyjde v budoucnu, nebo už vyšla), stručnou anotaci a vlastní názor na obálku.


    Název knihy: The Distance Between Us
    Autor: Kasie West
    Datum vydání: 2. 7. 2013

    Sedmnáctiletá Caymen Meyers studuje bohaté jako její osobní vědecký experiment a po letech pozorování si je jistá, že jsou dobří jen na jednu věc – utrácení peněz na věci, které jsou k ničemu, jako porcelánové panenky v obchodě její matky.

    Takže když Xander Spence přijde do obchodu, aby vyzvedl panenku pro svou babičku, stačí Caymen jediný pohled aby si všimla jeho vyzařovaného bohatství. I přes jeho okouzlující způsoby a skutečnost, že je jedním z prvních lidí, kteří ji chápou, je dost chytrá na to aby věděla, že jeho zájem nepotrvá dlouho. Protože pokud je tu jedna věc, kterou pochytila z matčiných varování, je to skutečnost, že bohatí lidé neudrží dlouho pozornost. Jenže Xander se pořád vrací i přes její nejlepší pokusy ho odstrašit. A k její hrůze si začíná užívat jeho společnost.

    Ví, že její matka to nesmí zjistit – neschvalovala by to. Daleko raději by nechala Caymen trávit čas s místním rockerem, který nebyl vychován penězi. Jenže zrovna ve chvíli, kdy Xanderova pozornost a loajálnost už Caymen téměř přesvědčily, že být bohatý není chyba charakteru zjistí, že peníze jsou mnohem větší součástí jejich vztahu než si kdy uvědomovala. A že Xander není jediný, s kým by si měla dělat starosti.



    Můj názor: Jako každý rok touhle dobou, opět mě chytla letní nálada. A tahle obálka k téhle náladě naprosto pasuje. Barevné ladění a slunce za párem ve mně probouzí touhu sbalit se a odjet někam hodně daleko. Jediné, co mi k obálce nesedí, je font písma, které podle mě tak trošku zabíjí obrázek v pozadí. Chtělo by to zkusit něco trošičku odlišného...

  2. 2 komentářů :

    1. Unknown řekl(a)...

      Opravdu pěkná obálka! :))

    2. Nathaly řekl(a)...

      S tým fontom súhlasím, mali tam dať niečo jemnejšie, aby zvýrazňoval obálku :) Veľmi sa mi páčia obálky, na ktorých nevidím ľuďom do tváre... je to obalené do rúška tajomstva :D
      Slnko akoby vystupovalo z obálky :)

    Okomentovat