Rss Feed
  1. Waiting On Wednesday (30)

    středa 19. prosince 2012


    Týdenní meme pořádané Breaking the SpineCílem je vybrat si vždy knihu, kterou si chcete přečíst. Tuto středu jsem vybrala :


    Unholy Ghosts
    Stacia Kane

    ZEMŘELÍ DORAZILI.

    Svět není takový, jaký býval. Mrtví povstali a živí čelí jejich útoku. Mocná Církev Skutečné Pravdy, řídící zemi od doby, kdy padla vláda, přísahala odškodnění občanů, kteří jsou štvaní zesnulými.

    Následkem toho se objevují hlášení o falešných štvanicích od těch, kteří na tom chtějí vydělat. Zde vstupuje na scénu Chess Putnam, tetovaná čarodějka, opovážlivá vyvracečka teorií a lovkyně duchů. Má skutečný talent pro vytipování lidských lhářů a ničení děsivých mrtvých. Jenže před Církví skrývá temné tajemství: malý problém s drogami, který ji zavedl do nebezpečných vod.

    Chess dluží hodně peněz vraždícímu drogovému králi Bumpovi. A Bump chce okamžitý výdělek. Vše, co musí Chess udělat, je poslat na onen svět všechny odporné druhy nemrtvých ze starého letiště. Jenže práce zahrnuje černou magii, lidskou oběť, podlé démonické stvoření a zkřížit meče s takovým množstvím špatné magie, že ba mohla smazat ze světa celé město duší. Přidejte touhu po vůdci konkurenčního gangu a nebezpečnou přitažlivost k Bumpovu nemilosrdnému vymahači a Chess začíná přemýšlet, jestli ten spěch za to skutečně stojí.

    Sakra, že jo.

  2. 0 komentářů :

    Okomentovat