Rss Feed
  1. Posuď knihu podle obalu (15)

    neděle 4. listopadu 2012



    Toto je meme pořádané Knižním doupětem. Jeho cílem je každou neděli zveřejnit obálku knihy (je jedno jestli vyjde v budoucnu, nebo už vyšla), stručnou anotaci a vlastní názor na obálku.


    Název knihy: Reunited
    Autor: Hilary Weisman Graham
    Datum vydání: 12. 6. 2012

    Anotace na Goodreads:


    1 koncert
    2000 mil
    3 bývalé nejlepší kamarádky

    Alice, Summer a Tiernan jsou bývalé nejlepší kamarádky.

    Na základní škole byly dívky nerozlučné. Byly také skalními fanoušky rockové skupiny Level3.

    Ale když se skupina rozpadla, rozpadlo se i jejich přátelství. Summer se začlenila mezi populární skupinu, Tiernan byla divokou rebelkou a Alice strávila střední školu s nosem zabořeným v knihách.

    Teď, když mají dívky maturovat, Level3 oznámil jednorázový návrat na koncertní pódia.

    I když je koncert 2000 mil daleko, Alice spontánně koupí tři lístky. A jak se ukáže, Summer a Tiernan mají své vlastní důvody, proč se chtějí dostat z města. Naštěstí je Alicin dárek k maturitě (hráškově zelený VW karavan z roku 1976 známý také jako Hráškový Lusk) je ten správný dopravní prostředek, který je tam dostane.

    Ale na dlouhé cestě napříč zemí, děvčata narazí na víc než jen na pár výmolů na silnici. Dostane jejich přátelství přídavek, nebo tahle show už opravdu skončila?


    Můj názor: Nevím jak na vás, ale na mě z téhle obálky prostě září radost. Mám chuť se prostě usmívat a sama se sbalit a vyrazit někam hodně daleko :D. Je pravda, že se se žlutou barvou musí zacházet opatrně, obzvlášť na obálkách, ale tady je to prostě bomba (a to žlutou nějak extra nemusím...). Navíc, když se na obálku podíváte zblízka, můžete i odhadnout, která dívka je Alice, Summer nebo Tiernan. Podle mě je to zase jeden dobrý obal, který dobře vyjadřuje podstatu příběhu :)

  2. 1 komentářů :

    1. Syki řekl(a)...

      Tahle kniha mě před časem taky zaujala. Zdála se mi i podle anotace zajímavá, navíc obrázek vtipný. A taky bych se zase vrátila k cestování :D

    Okomentovat