Rss Feed
  1. Waiting On Wednesday (25) + trailer

    středa 14. listopadu 2012


    Týdenní meme pořádané Breaking the Spine. Cílem je vybrat si vždy knihu, kterou si chcete přečíst. Tuto středu jsem vybrala :



    Everbound
    Brodi Ashton

    Nikki Becketová mohla jenom sledovat jak se její přítel, Jack, obětoval aby ji zachránil tím, že převzal její místo v Tunelech v Everneathu na věčnost - dluh, který měl být její. Žije vypůjčený život a neví, co dělat s vinou. A každou noc se Jack objevuje v jejích snech, ztracený a zmatený a chřadnoucí.

    Zoufalá najít odpovědi se Nikki obrátí na Colea, nesmrtelného zloducha, který ji chce učinit svou královnou - a jediná osoba, která ji bude nejméně ochotná pomoct. Ale jeho srdce reaguje na vše, co se týká Nikki a on souhlasí, že jí pomůže jediným způsobem, kterým může: tím, že ji do Everneathu vezme sám.

    Nikki a Cole sestoupí do Everneathu a zjistí, že jejich cesta bude složitější, než si mysleli - a více smrtelná. Jenže Nikki přísahala, že ji nic nezastaví v tom, aby Jacka zachránila - i když to znamená, že sama bude muset podstoupit neuvěřitelnou oběť.




    Tahle kniha má vyjít 22. ledna 2013, ale abyste si zkrátili čekání, zde je úplně nový trailer ke knize, který dneska zveřejnilo nakladatelství HarperTeen. Nevím jak vám, ale mě se dost líbí :).




  2. 0 komentářů :

    Okomentovat