Rss Feed
  1. Posuď knihu podle obalu (17)

    neděle 25. listopadu 2012


    Toto je meme pořádané Knižním doupětem. Jeho cílem je každou neděli zveřejnit obálku knihy (je jedno jestli vyjde v budoucnu, nebo už vyšla), stručnou anotaci a vlastní názor na obálku.



    Název knihy: Lucid
    Autor: Adrienne Stoltz, Ron Bass
    Datum vydání: 2. 10. 2012

    Co kdyby ses mohla prosnít do jiného života? Co kdyby jsi mohla žít ten život navždy?

    Sloane a Maggie se nikdy nepotkaly. Sloane je jedničkářka s velkou a milující rodinou. Maggie žije naprosto nezávislý život vycházející herečky v New Yorku. Obě dívky by se nemohly víc lišit - až na jednu věc. Sdílejí tajemství, které nikomu nemohou říct. V noci sní o tom, že jsou tou druhou.

    Čím hlouběji jsou vtahovány do závazků svého vlastního života, tím víc začínají jejich světy nebezpečně splývat dohromady. Nebude trvat dlouho a Sloane s Maggie nebudou schopny rozeznat, který život je skutečný a který je jen sen. Uvědomí si, že si budou muset vybrat jeden život, do kterého se probudí, nebo riskovat cestu do šílenství. Jenže to znamená vzdát se jednoho světa, jedné lásky a jedné části sebe sama navždy.



    Můj názor: Po přečtení Lovkyně snů je další kniha s tématikou snů celkem lákavá. Navíc málokterý autor se do tohoto světa pouští. Proto když jsem narazila na tuto knihu, která má lákavou anotaci a ještě lákavější obálku, nemohla jsem odolat. Myslím si, že obálka dobře vystihuje právě ty obrácené světy, kterým musí hlavní hrdinky čelit. Navíc i písmo se tak trochu rozplývá, takže přidává k tomu snovému efektu. Podle mého názoru zkrátka dost vydařená obálka :).

  2. 0 komentářů :

    Okomentovat