Rss Feed
  1. Posuď knihu podle obalu (16)

    neděle 18. listopadu 2012

    Toto je meme pořádané Knižním doupětem. Jeho cílem je každou neděli zveřejnit obálku knihy (je jedno jestli vyjde v budoucnu, nebo už vyšla), stručnou anotaci a vlastní názor na obálku.



    Název knihy: Touching the Surface
    Autor: Kimberly Sabatini
    Datum vydání: 30. 10. 2012

    Když Elliot zjistí, že už je potřetí mrtvá, ví, že to musela opravdu hodně podělat. Nepamatuje si, jak se znovu objevila v posmrtném životě, ale ví, že tohle je její poslední šance, jak všechno napravit.

    Elliot chce jenom jít dál, ale nejdřív je donucena čelit své minulosti a zabývat se bolestivými vzpomínkami, které by raději nechala pohřbené. Vzpomínky na lidi, které zranila, zradila...a které zabila.

    Jak skládá tajemství a chyby své minulosti, musí Elliot najít způsob, jak získat odpuštění osoby, kterou zranila nejvíc a odhalit pravdu o sobě dvěma klukům, které miluje...i když to znamená, že oba navždy ztratí.




    Můj názor: Popravdě, kdo by tuhle obálku nemiloval? Když k tomu přečtu svoji menší posedlost fialovou barvou je asi jasné, co si o obálce myslím :D. Podle mě zase jednou dost povedený cover, na který jsem narazila čirou náhodou, ale který mě naprosto dostal. Proto už je kniha na mém to-read listu :).


  2. 0 komentářů :

    Okomentovat