Rss Feed
  1. Posuď knihu podle obalu (10)

    neděle 27. května 2012


    Toto je meme pořádané Knižním doupětem. Jeho cílem je každou neděli zveřejnit obálku knihy (je jedno jestli vyjde v budoucnu, nebo už vyšla), stručnou anotaci a vlastní názor na obálku.

    Název knihy: A Long Way From You
    Autor: Gwendolyn Heasley
    Datum vydání: 5. 6. 2012
    Anotace na Goodreads:
    Příliš dlouho Kitsy uspokojovala své sny o tom, že se stane skutečnou umělkyní tím, že před plesem vylepšovala vzhled svých kamarádek. Takže když jí rodina její nejlepší kamarádky Corrine nabídne, že jí přispějí na letní umělecký kurz v New Yorku, Kitsy se dočasně rozloučí s Texasem a přivítá se s West Village.      
     
    Mezi snahou vyznat se v metru a v Newyorčanech - jmenovitě v jednom malíři, který dobře ví, jak se jí dostat pod kůži - Kitsy zjistí, že tohle léto zdaleka nebude jen o malování postav.



    Můj názor: Kniha volně navazuje na předchozí knihu Where I Belong, kde jsme se setkali s Corrine. Osobně bych řekla, že knihy mají společné ještě něco - obě mají obálky, které mi připomínají léto. Jakmile se podívám na kteroukoli z nich, okamžitě se na něj začnu těšit. Navíc - kdo z nás by se nechtěl projíždět s klukem (dokonce malířem :D) na loďce v Central Parku a přitom ještě mít výhled na známý hotel Plaza? Když tak na to koukám, okamžitě bych si sbalila kufry a jela do New Yorku :D.

  2. 2 komentářů :

    1. Syki řekl(a)...

      Touhle knihou jsi mě pořádně překvapila, já ani nevěděla, že má vyjít :D

    2. Romule řekl(a)...

      Já jsem na ni někde narazila náhodou :D Jsem taky koukala :D

    Okomentovat