Rss Feed
  1. Posuď knihu podle obalu (9)

    neděle 20. května 2012


    Toto je meme pořádané Knižním doupětem. Jeho cílem je každou neděli zveřejnit obálku knihy (je jedno jestli vyjde v budoucnu, nebo už vyšla), stručnou anotaci a vlastní názor na obálku.

     Název knihy: Black City
    Autor: Elizabeth Richards
    Datum vydání: 13. 11. 2012
    Anotace na Goodreads:
    Temný a něžný post-apokalyptický příběh lásky, zasazený do období doznívající krvavé války. Ve městě, kde lidé a Temní (?) jsou teď odděleni vysokou zdí a napětí mezi dvěma rasami pořád doutná po heozné válce, šestnáctiletí Ash Fisher, poloviční Temný, a Natalie Buchanan, člověk a dcera velitele, se setkají a udělají nepředstavitelné - zamilují se. Spoutáni záhadným spojením, které způsobí, že se Ashovo dlouho spící srdce začne bít, Ash a Natalie nejprve popírají, poté se usilovně snaží bojovat s jejich zakázanými city s vědomím, že pokud je chytí budou popraveni - jenže jejich city jsou příliš silné. Když se pak Ash a Natalie ocitnou v centru smrtícího spiknutí, které hrozí, že stáhne lidi a Temné zpátky do války, musí učinit těžké volby, které by mohly vyústit v jejich smrt.

    Můj názor: Co můžu říct? Tahle obálka je podle mě naprostá bomba. Tohle je jedna z těch knih, u které mě ani tak nezaujala anotace (protože popravdě podobnou anotaci teď najdete skoro u každé druhé kihy), ale její obálka. Protože podle mě je vážně úžasná. Ta roztříštěná růže vyvolává skvělý efekt, navíc to temné město pod ní, na které dopadají její střípky...zkrátka skvělý nápad :D. Myslím, že tohle bude ozdoba každé knihovny.

  2. 0 komentářů :

    Okomentovat