Rss Feed
  1. Je to už nějaká doba, co jsem se s vámi podělila o novou obálku, tak to dneska napravím. Objevil se totiž cover ke knize Resist, druhému dílu série Breathe, která u nás vyjde 4. 4. v nakladatelství Baronet pod názvem Dech, a jejíž recenzi najdete zde. Teď přejdeme k jádru brouka a představíme si druhý díl. Takže - TA DÁ!


    Co vy na to? Já osobně jsem ráda, že se obálka nese ve stejném duchu jako u prvního dílu, takže k sobě parádně ladí. Navíc i nastiňuje, co už bylo prozrazeno v prvním díle a podle toho bych tedy řekla, že se téma života mimo bublinu bude více rozvíjet. Teď už zbývá jen jediné - počkat si do října, kdy by kniha měla vyjít...

  2. 2 komentářů :

    1. Anonymní řekl(a)...

      V prvom rade. Preklikla som na prvé dva blogy, oba mali rok 2009. Tak som sa trocha bála. Ale. Do tretice všetko dobré, ľudia! :DD
      A ešte aj knihy! Výhra.

      Mňam. Už zo seba pomaly nevydávam iné ako "mňam", tu to ináč ani nejde, tá obálka sa mi veľmi. Páči! Ako všetky ale, ono, veď...JE TO ZELENÉ! :D Nehovoriac o tom úžasnom harmonizujúcom celku farieb a červenom kvietočku pred tým. Som magor. Ale zamilovaný do obálky.
      To sa môže.

    2. Romule řekl(a)...

      :D Jsem ráda, že ti můj příspěvek vnesl tolik radosti do života :D Mně se tahle obálka i líbí víc jak ta k prvnímu dílu, tahle je mnohem živější a veselejší :)

    Okomentovat