Rss Feed
  1. Musing Mondays (9)

    pondělí 8. října 2012


    Meme z dílny Should Be Reading. Podstatou je každé pondělí odpovědět na položenou otázku.


    Dnešní otázka: Máš oblíbené série? Máš oblíbenou nějakou knihu z těchto sérií?


    Jak si můžete všimnout trošku níž v mém menu, oblíbených sérií mám celkem dost. Přece jen se ale dají najít určité srdcovky, které mě snad nikdy neomrzí.

    Mou naprostou srdcovkou je série Mediátor od Meg Cabot. Meg je bezesporu skvělá autorka, která umí psát. Mediátor byl mojí první knižní sérií vůbec, a to úplnou náhodou, když máma kdysi o Vánocích brouzdala po knihovnictví a hledala knihu, která by se mi mohla líbit. Takže jsem k Mediátorovi přišla úplnou náhodou, ale jsem za ni vděčná.

    České obálky série Mediátor

    Jak už jsem řekla, kdybych měla vyjmenovávat jednotlivé série, byli bychom u tohohle článku nadlouho :). Já celkem nemám problém zamilovat se do nějaké série, pokud je dobrá (nebo i špatná, pokud mě nějak osloví :D). Plno skvělých sérií bylo, a mnoho dalších se bezesporu ještě objeví. Jen si na ně musíme ještě počkat :).


    Jaké oblíbené série máte vy?

  2. 1 komentářů :

    1. U mňa ich je jednoznačne viac. Patrí tam aj Mediator, čo by som to bola za maniaka, keby nie :D ale tak u mňa asi zatiaľ vedie Bloodlines, Artemis Fowl, Nadpozemská, Kate Daniels a Temné hmoty - na konci som revala ako malé decko. A nesmiem zabudnúť na TMI a TID!!! :D

    Okomentovat