Rss Feed
  1. Posuď knihu podle obalu (14)

    neděle 28. října 2012


    Toto je meme pořádané Knižním doupětem. Jeho cílem je každou neděli zveřejnit obálku knihy (je jedno jestli vyjde v budoucnu, nebo už vyšla), stručnou anotaci a vlastní názor na obálku.


    Název knihy: Sweet Peril
    Autor: Wendy Higgins
    Datum vydání: 30. 4. 2013

    Anotace na Goodreads:


    Anna Whitt, dcera strážného anděla a démona, si slíbila, že nikdy nebude dělat práci svého otce - znečišťovat duše. Byla naivní, když udělala takové prohlášení. Byla naivní v mnoha věcech.

    Sledována démonskými našeptávači, Anna udělá cokoli co může aby přežila, i když to znamená přijmout její temnou stránku a získat nechtěnou reputaci jako školní vymetačky večírků. Její život nikdy předtím nebyl tak bezduchý. A celou tu dobu tu je Kaidan Rowe, syn Vévody Chtíče, trápící její srdce i mysl.

    Když se nečekaně objeví ztracená zpráva od andělů, Anna bude cestovat kolem světa s Kopanem, synem Hněvu, v pokusu získat podporu podobných Nephilim a dát jim poprvé naději. Brzy bude jasné, že jakoukoli svobodu Anna a zbytek Nephilim doufají, že vyhrají, nezískají bez boje. Do té doby musí Anna a Kaiden odložit problémy, které jsou mezi nimi, překonat prozatím nejvášnivější pokušení, a čelit nejdůležitější otázce: stojí láska za riskování jejich životů?


    Můj názor: Jsem ráda že autoři obálky šli ve stopách prvního dílu. Zatímco z prvního byl jasný boj temnoty a světla, na téhle obálce jde jasně vidět, která strana má navrch. Obálka se podle mě hodně povedla, už ji mít jenom v knihovně. Což bude dost dobře možné, protože se tuhle sérii u nás chystá vydat nakladatelství CooBoo.

  2. 0 komentářů :

    Okomentovat