Rss Feed
  1. Posuď knihu podle obalu (47)

    neděle 23. února 2014


    Toto je meme pořádané Syki. Jeho cílem je každou neděli zveřejnit obálku knihy (je jedno, jestli vyjde v budoucnu, nebo už vyšla), stručnou anotaci a vlastní názor na obálku.



    Název knihy: Take Me On
    Autor: Katie McGarry
    Datum vydání: 20. 5. 2014

    Kickboxová šampionka Haley po jedné tragické noci přísahala, že už nikdy nevstoupí do ringu. Jenže potom kluk, na kterého nemůže přestat myslet přijme na její počest boj ve smíšených bojových uměních. Najednou musí Haley trénovat Westa Younga. I se všemi pózami, West je všechno, od čeho si Haley slíbila, že se bude držet dál. Jenže bez její pomoci nevydrží v ringu ani pět vteřin.

    West má před Haley velké tajemství. O tom, kdo doopravdy je. Jenže pomáhat jí – bojovat pro ni – je šance na vykoupení. Hlavně když je to jeho vina, že se jeho rodina rozpadá. Nemůže změnit minulost, ale možná může pomoct Haleyině budoucnosti.

    Haley a West souhlasili, že jejich vztah zůstane výhradně jenom v ringu. Jenže jakmile se mezi nimi vytvoří nečekané pouto a přitažlivost narušuje jejich nejlepší záměry, budou čelit svým nejtemnějším strachům a objeví, že stojí za to za lásku bojovat.




    Můj názor: Na tuhle obálku jsem narazila doslova před pár minutami a musela jsem se s vámi o ni podělit. Abych byla upřímná, knihy Katie McGarry by mohly vypadat jakkoli, protože příběh v nich dokáže překonat i sebelepší obálku. Je jasné, že se autoři obálek téhle série drží jednoho schématu, což je jenom dobře, alespoň k sobě ladí. Navíc i bod za to, že obálka vyjadřuje to, o čem v knize jde (a nemluvím jen o tom páru v popředí :D). Už se nemůžu dočkat května...

  2. 1 komentářů :

    1. EM řekl(a)...

      Jsem nevěděla, že už má tahle knížka obálku. Vypadá dost dobře. :)

    Okomentovat