Rss Feed
  1. Posuď knihu podle obalu (45)

    neděle 2. února 2014


    Toto je meme pořádané Syki. Jeho cílem je každou neděli zveřejnit obálku knihy (je jedno, jestli vyjde v budoucnu, nebo už vyšla), stručnou anotaci a vlastní názor na obálku.



    Název knihy: No One Else Can Have You
    Autor: Kathleen Hale
    Datum vydání: 7. 1. 2014

    Malá města jsou rozhodně přátelská. Friendship, Wisconsin (počet obyvatel: 689 688) je na tom taky tak. Všichni se tu usmívají. A nikdo si nikdy nezamyká své dveře. Až do chvíle, dokud nenajdou středoškolské zlatíčko Ruth Friedovou mrtvou. Nataženou stejně jako strašáka uprostřed kukuřičného pole.

    Naneštěstí je Friendshipská policie víc zběhlá v hledání ztracených zvířat než chytání vrahů. Takže se Ruthina nejlepší kamarádka, Kippy Busmanová, ozbrojená pouze svým vytrvalým středozápadním duchem a Ruthiným tajným deníkem (Ruthina matka ji požádala o jeho přečtení, aby mohla odstranit nějaké, však víte, sexuální části), vyrazí hledat vraha. Jenže v tichém městě, jako je Friendship – kde nikdo není podezřelý – by mohl být vrahem kdokoli.




    Můj názor: Tentokrát jsem se snažila vybrat tématickou obálku, a co může být v téhle době tématičtější, než obálka, která vypadá jako svetr. No není to bomba? Podle mě jo, rozhodně originální nápad. Sice nevím, jestli si knihu přečtu, ale o obálku jsem se s vámi podělit musela :). Co na ni říkáte vy?

  2. 0 komentářů :

    Okomentovat