Rss Feed

  1. Projekt z dílny Syki, kerá je ale za velkou louží, takže ho převzala VeEee.

    Dnešní téma: KNIHY, ZE KTERÝCH SE BUDE NEJLÉPE VYKLEPÁVAT PÍSEK

    Chystáte se letos na dovolenou do zahraničí? A už víte, jaké knihy si s sebou přibalíte do kufru? Že se nikam nechystáte a budete bručet doma? Nevadí! Představte si, že se jen tak válíte na pláži, slyšíte šplouchání vlnek a v rukou držíte to, co máte nejradši - tedy knihu (na co jste mysleli?!). Sestavte seznam 5 knih, ze kterých byste díky dovolené vyklepávali písek a napište, proč jste si vybrali právě je.

    Hrdinkou snadno a rychle
    Meg Cabotová

    Měla bych spíš napsat 'v podstatě kterákoli kniha od Meg Cabot'. Její knihy jsou zábavné a přečtete je dřív, než vůbec stihnete říct ''písek''. Tohle ale byla moje úplně první kniha od téhle autorky, takže je to taková moje srdcovka.






    Perfect Chemistry
    Simone Elkeles

    Podle mě kniha na léto jako stvořená. Romantika, trocha akce, hispánští kluci...Jediné místo, kam by se v téhle knize mohl dostat písek je epilog, ale odsud ho snadno vyklepete :).







    Shut Out
    Kody Keplinger

    Oddechová knížka plná vtipu. Podle mě budete tak rychle otáčet stránky, že ani zrníčko písku si do ní cestu nenajde.








    Starcrossed
    Josephine Angelini

    Podle mě už samotná obálka volá ,,Vezmi si mě k moři!'' Písek si do ní možná najde cestu díky její tloušťce, určitě ale ne kvůli příběhu.








    Amy and Roger's Epic Detour
    Morgan Matson

    Kniha o společné cestě dvou lidí. Nemyslím tím životní cestu ani nic podobného (i když to je tam taky), ale tu autem. Nevím jak vy, ale pokud bych netrávila léto na pláži, rozhodně bych se vydala na cestu autem napříč Evropou. Potom bych ani nemusela písek z knihy vyklepávat :).  

  2. 1 komentářů :

    1. Verča řekl(a)...

      Z těch knih jsem nečetla teda ani jednu, ale na Perfect Chemistry se už chystám :)))

    Okomentovat