Rss Feed

  1. Projekt z dílny Syki, kerá je ale za velkou louží, takže ho převzala VeEee.

    Dnešní téma: KNIHY, KTERÉ SI K TÁBORÁKU ROZHODNĚ NEVEZMU

    Noc jako dělaná pro správný táborák se špekáčky napíchnutými na dostatečně dlouhých a silných klaccích, kytarou v ruce a líbivou trampskou melodií na rtech. Ale vy stejně nedokážete přestat přemýšlet nad tím, co jste ještě před chvilkou četli a od čeho jste se nemohli odtrhnout. Jenže vy si tu knihu k táboráku prostě nevezmete. Kdo ví, co by se s ní pak stalo. Sestavte seznam 5 knih, které byste si k táboráku rozhodně nevzali, protože nechcete riskovat jejich újmu a napište, proč jste si vybrali právě je.

    Easy
    Tammara Webber

    Téhle knihy by byla ohromná škoda, protože je to vážně jízda od začátku do konce, kterou jsem si náležitě užila. Pro ni bych do těch plamenů klidně i skočila :D.







    Polibek pro Annu
    Stephanie Perkins

    Tak myslím že tady to ani vysvětlovat nemusím. Jen blázen by dovolil, aby se téhle knize něco stalo, protože tahle porce romantiky, zábavy a pohodového čtení si to rozhodně nezaslouží.







    Shatter Me
    Tahereh Mafi


    Báječná kniha. Rozhodně jedna z nejlepších knih roku 2011. Skvěle napsaná kniha s ještě lepším příběhem, jen ta změna obálky mě štve, ale budiž. Tuhle knihu bych k ohni ani nepřibližovala, protože takhle ohrozit bych ji nemohla.





    Na půl cesty do hrobu
    Jeaniene Frost

    Tuhle knihu k táboráku? Nikdy. V životě bych nebyla schopná vzdát se té chemie mezi Kat a Bonesem. Ani omlem. V žádném případě se tu nejedná o tuctovou upířinu. S touhle knihou by mělo chodit varování, aby jste se s ní k ohni ani nepřibližovali, protože spolehlivě rozpálí všechno a všechny okolo.





    Hrdinkou snadno a rychle
    Meg Cabot

    Jak už jsem tu jednou psala, tahle kniha je moje srdcovka. A všichni víme, jak to s takovými knihami chodí - nikdy bych nedovolila, aby se s ní něco stalo. To jen přes moji mrtvolu :D.

  2. 0 komentářů :

    Okomentovat