Rss Feed
  1. Untouched

    sobota 2. listopadu 2013

    Originální cover
    Autor: Melody Grace
    Série: Beachwood Bay
    Díl: 0.5

    Anotace na Goodreads:

    Emeson Ray znamená potíže. Juliet to ví ve chvíli, kdy uvidí místního bad boye z Beachwood Bay. Donucena strávit léto před univerzitou v ospalém přímořském městě, nikdy neočekávala, že narazí na nejohromnějšího kluka, jakého kdy potkala – nebo že Emersonovy modré oči proniknou jejími temnými tajemstvími a přinutí ji cítit touhu, jakou nikdy nepoznala. Jejich spojení je nepopiratelné, ale Juliet je rozervaná. Ví, že jakmile mu dá vše, nebude cesty zpět.

    Juliet McKenzie je nebezpečná. Emerson to poznal z toho, jak se prorvává jeho obranou, obnažuje démony, které nosil sám celý svůj život. Nechal za sebou cestu ze zlomených srdcí a prázdných postelí, ale Juliet je jiná. Její nevinnost je nakažlivá – a vášeň, kterou má v sobě skrytou těsně pod povrchem. Chce být tím jediným, kdo ji osvobodí, ale s každým polibkem je blíž ke ztrátě kontroly a k učinění jediné věci u které přísahal, že ji nikdy neudělá: k zamilování se.

    Jedno léto. Dvě zničená srdce. Jejich příběh je jenom začátek...



    Datum vydání v USA: 13. 5. 2013
    Nakladatelství: Smashwords
    Počet stran: 80
    Hodnocení: 3 z 5
    Přečteno v září 2013, 1 den, v angličtině



    Co se stalo předtím, než se Juliet v knize Unbroken vrátila do rodinného letního domku na pláži? Jaký vlastně byl jejich vztah s Emersonem předtím, než její rodinu potkala tragédie, která naprosto změnila jejich životy? Odpovědi můžeme najít právě v této novele.

    Kniha Unbroken se mi opravdu líbila, takže jsem bez váhání sáhla i po novele, která nám vlastně celou předchozí knihu celkem osvětluje, nebo alespoň doplňuje. Byla jsem ráda, že je tu možnost, jak se podívat na Julietinu a Emersonovu minulost, o které jsem toho v prvním díle docela dost slyšela :D.

    Rozhodně nečekejte nějaké zdlouhavé čtení, jde pouze o krátkou novelku. Možná by stálo za to si s ní ještě trošku pohrát, protože místy se mi příběh zdál docela ,,ostrouhaný", jako by tomu něco chybělo. Je zcela jasné, že ty dva to k sobě od prvního okamžiku nekontrolovatelně táhne a o tom to také celé je. Novela má ovšem jednu obrovskou výhodu - můžeme se podívat do Emersonovy hlavy, což spoustu věcí bezesporu vysvětluje :). Kdo by taky nechtěl vědět, co si kluci myslí, že?

  2. 0 komentářů :

    Okomentovat