Rss Feed
  1. Posuď knihu podle obalu (40)

    neděle 24. listopadu 2013


    Toto je meme pořádané Syki. Jeho cílem je každou neděli zveřejnit obálku knihy (je jedno, jestli vyjde v budoucnu, nebo už vyšla), stručnou anotaci a vlastní názor na obálku.



    Název knihy: Solving for Ex
    Autor: Leigh Ann Kopans
    Datum vydání: 11. 2. 2014

    1 zamilování se do nejlepšího přítele +
    1 okouzlující, intrikářská nová holka +
    1 soutěž v Matematletice =
    1 velký chaos

    ZJEDNODUŠIT.

    Ashley Price toho moc v životě nemá, poté co byla šikanovaná tak silně, že musela opustit svou starou školu aby žila se svou tetou a strýcem v Pittsburghu. Ale fotoaparát, který si půjčila od svého nejlepšího přítele a tajného objektu své zamilovanosti Brendana, a její neuvěřitelné matematické schopnosti, dělají věci daleko snesitelnější. Plus, vzhledem k tomu, že je Brendan kapitánem, dostat se do školního Matematletického týmu by mělo být jednoduché.

    Jen když se nádherná nová dívka Sofia zapíše a ukradne Brendana, Ashleyino místo v týmu a její křehké místo v Mansfield Park Prep, válka začala. Sofia je všechno, kvůli čemu Ashley opustila svou starou školu a unikla. Jediná věc, se kterou Ashley nepočítala, je Sofiino sexy dvojče, bratr Vincent.

    Ne jen že je Vincent ten nejvíc sexy kluk ve škole, je taky okouzlující, milý a zaměřil se na Ashley. Taky nebere ne jako odpověď. Není tu žádný důvod, proč by Ashley neměla mít Vincenta ráda, ale když byly mezi ní a Sofií stanoveny válečné hranice, není si Ashley moc jistá, na čí straně Vincent je. Nebo na které straně by ho chtěla mít.

    Ví, že Sofia jsou potíže s velkým P a je rozhodnutá přimět Brendana, aby to viděl taky.




    Můj názor: Nikdy jsem nebyla velký fanda matematiky. Právě proto studuju humanitní obor, tam aspoň vím, že na matematiku nenarazím. Ale vypadá to, že matematika v téhle knížce by se mi mohla přece jen líbit, aspoň podle té obálky. Jsem ráda, že je obálka k tématu, navíc i milá a vtipná. Jak by se ale dalo vyřešit tu rovnici na tabuli, to teda netuším, i když je zajímavější a možná i jednodušší než ty, které do mě cpali celou střední školu :).

  2. 0 komentářů :

    Okomentovat