Rss Feed
  1. Unafraid

    neděle 3. listopadu 2013

    Originální cover
    Autor: Melody Grace
    Série: Beachwood Bay
    Díl: druhý

    Anotace na Goodreads:

    ,,Když jsem ji viděl poprvé, věděl jsem, že tahle dívka je divočejší než jakýkoli hřebec, kterého jsem kdy trénoval. Byla tvrdohlavá, raněná, vášnivá a svobodná. A já jsem ji musel mít...“

    Brittany Ray nezajímá její špatná pověst. Zatímco vyrůstala v ospalém plážovém městě se závislou matkou a uprchlým otcem, naučila se Brit tvrdou cestou že lidé, které miluješ, tě jenom zklamou. Je k ničemu doufat v lásku nebo štěstí. Některé sny nebyly míněné pro dívky jako je ona.

    Hunter Covington je jedním z těch snů.

    Skvělý, okouzlující Hunter je sakra blízko dokonalosti – a to ho zabíjí. Jako syn charlestonské smetánky byl chycen v pozlacené kleci ode dne, kdy se narodil. Teď se osvobozuje. Skončil studium práv aby opravil starý koňský ranč svého dědy a pokusil se utišit démony ve své duši. Ale Beachwood Bay je plné starých duchů, jako třeba záhadná dívka, která s ním strávila nezapomenutelnou noc – a potom unikla před rozbřeskem. Brit.

    Všechno kolem ní znamená nebezpečí, ale Hunterovi je to jedno: nikdy necítil tak hluboké spojení. A i když to může zkoušet jak chce, Brit nemůže odolat touze, která ji pohlcuje – nebo bezpečí, které najde v Hunterově náruči.

    Bezhlavá vášeň. Nepopiratelné pouto. Zjizveni svými minulostmi, Brit a Hunter bojují, aby vyléčili staré rány. Ale rozervou temná tajemství jejich nový začátek? A když je láska tím největším rizikem ze všech, najdou kuráž aby beze strachu čelili budoucnosti?



    Datum vydání v USA: 27. 8. 2013
    Nakladatelství: Melody Grace Books
    Počet stran: 251
    Hodnocení: 4 z 5
    Věkové omezení: 18+ (sexuální scény, sprostá slova)
    Přečteno v září 2013, 2 dny, v angličtině




    Brit je zvyklá být na všechno sama. Svou samotu se naučila zahánět nesmyslnými románky s kluky, pro které nikdy nic neznamenala. Byl tu jen jeden, se kterým se cítila jako někdo. Hunter. To on v ní dokázal probudit city, které nikdy předtím nezažila. Vzpomínka na jejich společnou noc jí nejednou pomohla, když se cítila nejhůř. Myslela si, že na Huntera už jí navždy zbude jenom vzpomínka – do chvíle, než se objeví v baru, ve kterém pracuje. Brit si nemůže dovolit zamilovat se do něj – nepřežila by, kdyby o něj přišla. Jenže i Hunter má své kostlivce ve skříni. Tajemství tak silné, že jej pronásleduje pokaždé, když zavře oči. Je tu jen jedna věc, která mu může pomoct s jeho démony – Brit. Dokážou se navzájem zachránit dřív, než je oba pohltí jejich minulost?

    Věděla jsem, že si tuhle knihu chci přečíst ve chvíli, kdy jsem dočetla Unbroken. Autorka mě totiž dokázala vtáhnout do příběhu a do prostředí, které jsem rozhodně nechtěla jen tak opustit. A zatímco první díl se točil kolem Juliet a Emersona, druhý díl je o jeho sestře Brittany, se kterou jsme se už letmo setkali v díle prvním. Teď je načase se o ní dozvědět něco víc...

    Brittany na první pohled vypadá jako komplikovaná postava. Brzy se ale ukáže, že to vůbec není pravda. Brittany totiž chce jen jednu věc, i když by to nikdy nepřiznala nahlas – aby ji konečně někdo miloval. Ne aby jí jen říkal slova, která chce slyšet, ale aby ji opravdu miloval. Když jí ale Hunter nabídne to, co celou dobu chtěla, je vyděšená. A není se čemu divit. Snaží se odehnat, vyhnout se jemu a jeho gestům, ale některým věcem zkrátka člověk utéct nemůže. Celý svůj život měla pouze na Emersona, který ji prakticky vychoval, stala se silnou, protože taková musela být. Je dost silná na to, aby se otevřela a dala šanci Hunterovi, který ji tak zoufale chce?


    Hunter. Kluk, o kterém každá dívka sní – sportovec, hezoun a navíc z bohaté rodiny. Zkrátka výhra v loterii. Jenže nikdo nevidí, jaký jeho život opravdu je – jeho rodina pro něj má už teď naplánovanou cestu, kterou se vydá. Jenže on se nakonec rozhodne jinak. Vrátí se na ranč svého dědy a začne cvičit koně. Popravdě, není asi nic víc sexy než chlap trénující koně. Hunter má plán – obnovit farmu a najít Brit – jedinou dívku, kterou kdy chtěl. A tentokrát se nevzdá tak snadno.

    Jeden by řekl, že se ti dva sejdou a budou spolu žít šťastně až navěky. Ale jak už víme, nic není tak jednoduché. Příběhy Melody Grace jsem si díky této sérii oblíbila, stejně jako její psaní. Příběh vám necpe nijak násilně, všechno se vyvíjí a plyne tak jak má a vám nezbývá nic jiného, než jen otáčet stránkami. Příběh Brit a Huntera je o něco silnější, emotivnější a tak nějak vášnivější než ten Juliet a Emersona, ale rozhodně nenásilný, ti dva se vám dostanou pod kůži ani nevíte jak. Kromě toho tu kromě pohledu Brit najdeme i pohled Huntera, který je v mnoha případech o dost zajímavější. Zkrátka a dobře, od začátku můžete dělat jednu věc – držet těm dvěma palce.

  2. 0 komentářů :

    Okomentovat