Rss Feed
  1. Posuď knihu podle obalu (13)

    neděle 24. června 2012


    Toto je meme pořádané Knižním doupětem. Jeho cílem je každou neděli zveřejnit obálku knihy (je jedno jestli vyjde v budoucnu, nebo už vyšla), stručnou anotaci a vlastní názor na obálku.

    Název knihy: So Over You
    Autor: Gwen Hayes
    Datum vydání: 25. 4. 2010

    Anotace na Goodreads:

    Layney Logan, reportérka.

    To je vše, co kdy chtěla být. Tento rok, její poslední rok na střední škole, nejen že se musí dělit o její vytoužené místo šéfredaktora s jejím úhlavním nepřítelem Jimmym Foster, ještě k tomu musí přijít na to, jak udržet školní noviny na živu. Díky tomu, že zavírají místní noviny a škola nezahrnula žurnalistiku do rozpočtu, existuje jen malá naděje. Díky práci bok po boku s Fosterem, klukem, kterého ráda nazývá Lucifer, je to ještě těžší.

    Jediná věc, kterou Layney nesnáší víc, než plavání ve školním bazénu, je Jimmy Foster myslící si, že z ní dostal maximum, takže přijme jeho absurdní úkol - jít na dvanáct schůzek na slepo - aby dokazála, že jeho temné síly na ni nepůsobí. Problém je, že čím více se o sobě dozvídá na své cestě po špatných rande na slepo, tím více přemýšlí, že možná Foster ji zná lépe, než se celoou dobu znala ona sama.  

    A možná by mu měl
    a věřit s tajemstvím, které měla celé čtyři roky - tajemství, které je v první řadě rozdělilo.


    Můj názor: Tentokrát jsem nemohla najít obálku, kterou bych sem dala. Nakonec ale přemohla letní nálada, a tahle obálka mi tak nějak léto připomíná, i když na ní nic letního není, ale co už. Zřejmě mi to vedro už definitivně leze na mozek :D. Ale nevadí :).

  2. 0 komentářů :

    Okomentovat