Rss Feed
  1. Posuď knihu podle obalu (12)

    neděle 10. června 2012


    Toto je meme pořádané Knižním doupětem. Jeho cílem je každou neděli zveřejnit obálku knihy (je jedno jestli vyjde v budoucnu, nebo už vyšla), stručnou anotaci a vlastní názor na obálku.

    Název knihy: Girl Of Nightmares
    Autor: Kendare Blake
    Datum vydání: 7. 8. 2012
     
    Anotace na Goodreads:  
    Uplynuly měsíce od chvíle, kdy duch Anny Korlov otevřel dveře do Pekla v jejím sklepě a zmizel v něm, jenže lovec duchů Cas Lowood se přesto nemůže přenést.

    Jeho přátelé mu připomínají, že se Anna obětovala aby Cas mohl žít - ne chodit okolo polomrtvý. Ví, že mají pravdu, jenže v Casových očích se žádná dívka, kterou potká, nemůže vyrovnat mrtvé dívce, do které se zamiloval.

    Teď vidí Annu všude: někdy když spí, někdy v denních nočních můrách. Jenže něco je hodně špatně...to nejsou jen sny. Anna vypadá zmučeně, rozervaná v nových a ještě děsivějších způsobech pokaždé, když se objeví.

    Cas neví co se Anně stalo když se ztratila v Pekle, ale ví, že si nezaslouží cokoli, co se jí teď děje. Anna zachránila Case víc než jednou, teď je načase, aby jí to oplatil. 


    Můj názor: Před pár dny jsem dočetla první díl série, Anna Dressed In Blood, která má skvělou obálku. Obálka druhého dílu se nese v podobném duchu - taky tu máme Annu, stojící uprostřed obálky, v jejích krvavých šatech. Jenom její dům nám nahradilo Peklo. Vážně děsivé Peklo. Anna vypadá, jako by žádala o pomoc, přitom ji stíny stahují dolů. Je vážně dobře, že se váže k obsahu knihy. Podle mě se téhle obálce nedá nic vytknout.  

  2. 0 komentářů :

    Okomentovat