Rss Feed
  1. Posuď knihu podle obalu (11)

    neděle 3. června 2012


    Toto je meme pořádané Knižním doupětem. Jeho cílem je každou neděli zveřejnit obálku knihy (je jedno jestli vyjde v budoucnu, nebo už vyšla), stručnou anotaci a vlastní názor na obálku.

    Název knihy: The Dead and Buried
    Autor: Kim Harrington
    Datum vydání: 1. 1. 2013
     
    Anotace na Goodreads: 

    Jade miluje dům, do kterého se právě nastěhovala se svou rodinou. Ani jí nevadí, že bude novou holkou na střední škole: je to nový začátek, navíc je tu kluk s krásnýma modrýma očima. Jenže se začnou dít divné věci. Zvláštní, nadpřirozené věci. Jadin malý bratr tvrdí, že ve svém pokojí vidí třpytící se dívku. Jadiny šperky mění své místo, jako by s nimi pohybovala neviditelná ruka. Děti ve škole si šeptají za jejími zády, jako kdyby veděli něco, co ona ne.

    Brzy musí Jade čelit pravdě: v jejím perfektním domě straší. Straší v něm duch který hledá nejen pomstu, ale i pravdu. Duch dívky, stojící v čele školy - do její nečekané smrti minulý rok. Je na Jade, aby poskládala kousky dohromady dřív, než bude v sázce její vlastní život. Během prozkoumávání téhle záhady Jade zjistí, že její noví přátelé v tomhle městě mají víc než jen pár temných tajemství. Ale je jeden z nich vrah?


    Můj názor: Nevím jak vás, ale mě ta obálka vážně děsí. Připomíná mi ty scény z filmů, kdy hlavní hrdina někam jde a vy na něj křičíte, ať tam kruci neleze, protože víte, že tam na něj čeká vrah. Přesně takové pocity mám i z téhle obálky. Temná, děsivá, přitom ale sakra lákavá.

  2. 1 komentářů :

    1. Syki řekl(a)...

      Hmm, ta kniha vypadá zajímavě...

    Okomentovat