Rss Feed
  1. Posuď knihu podle obalu (48)

    neděle 2. března 2014


    Toto je meme pořádané Syki. Jeho cílem je každou neděli zveřejnit obálku knihy (je jedno, jestli vyjde v budoucnu, nebo už vyšla), stručnou anotaci a vlastní názor na obálku.



    Název knihy: One Broke Girl
    Autor: Rhonda Helms
    Datum vydání: duben 2014

    Život Anny Parkerové se rozpadne s jedním telefonním hovorem. Její táta prodává jejich drahý byt v New Yorku, protože její bankéřská matka z Wall Street vyprázdnila jejich bankovní účet a utekla s jiným mužem. To znamená, že Anna bude muset opustit svou elitní vysokou školu a přestěhovat se spolu s tátou zpátky do jejich malého domovského města v Ohio. Anna je rozhodnutá okamžitě získat svůj život zpět, takže využije pár dalších měsíců k tomu, aby si našetřila peníze, pomohla tátovi zpátky na nohy a našla a konfrontovala svou mámu.

    Jenže Anna nečekala, že to bude až tak těžké. Jediná práce, kterou může dostat, je výdejce obědů na základní škole. Jejich domek, který je jen dírou na peníze, se kolem nich rozpadá. A její táta je v depresi kvůli její mámě, kterou je těžké najít.

    Jediným jasným bodem v tom zmatku je Gavin Metcalf, učitel v mateřské školce, se kterým chodila, když byli v pubertě. S jeho vtipem a sexy úsměvy jí pomáhá zapomenou na její problémy – a na skutečnost, že její newyorský přítel Steven zatím neví pravdu o její hrozné situaci. Když se minulost a přítomnost střetnou, bude se muset Anna rozhodnout, kde přesně je její budoucnost.




    Můj názor: Když jsem tuhle obálku zahlédla na nějakém ze zahraničních blogů, okamžitě jsem si ji zamilovala. A k tomu není co dodávat :D. Samozřejmě si tak zasloužila rychlou cestu do mého to-read listu (asi jako polovina dalších, co v něm je). Navíc v podstatě skvěle vystihuje obsah knihy. Co víc si přát?

  2. 1 komentářů :

    1. Unknown řekl(a)...

      Ta je opravdu dokonalá! :)

    Okomentovat