Rss Feed
  1. Posuď knihu podle obalu (37)

    neděle 22. září 2013


    Toto je meme pořádané Syki. Jeho cílem je každou neděli zveřejnit obálku knihy (je jedno, jestli vyjde v budoucnu, nebo už vyšla), stručnou anotaci a vlastní názor na obálku.



    Název knihy: All Our Yesterdays
    Autor: Cristin Terrill
    Datum vydání: 3. 9. 2013

    ,,Musíš ho zabít.“ Uvězněna v samém srdci tajné vojenské základny, nemá Em nic, až na hlas kluka ve vedlejší cele a seznam instrukcí, který našla nalepený uvnitř odtoku.

    Jenom Em může dokončit závěrečnou instrukci. Zkoušela všechno, aby zabánila stvoření stroje času, který rozdělí svět. Má důkaz: seznam, který nikdy předtím neviděla, napsaný její vlastní rukou. Každý zmařený pokus v minulosti ji přivedl do stejné hrozivé přítomnosti – uvězněnou a mučenou sadistickým mužem nazývaným doktor, zatímco venku zuří válka.

    Marina milovala svého nejlepšího přítele Jamese od toho dne, kdy se nastěhoval vedle jejího bytu když byli ještě děti. Úžasný, introvertní vědecký génius z jedné z nejznámějších amerických rodin, zřejmě také začíná vidět Marinu novým způsobem. Jenže jedné katastrofální noci se Jamesův život rozpadne a spolu s ním i Marininy naděje pro jejich budoucnost. Teď se ho někdo pokouší zabít. Marina ochrání Jamese za každou cenu. I když to znamená otevřít oči a vidět pravdu tak strašlivou, že by to nemusela přežít. Alespoň ne jako dívka, kterou kdysi byla.



    Můj názor: Anotace - trošku matoucí. Obálka? Naprosto parádní. Podle mě se jedná o jednu z nejlepších obálek tohoto roku. Tak trošku mi to připomíná obálku Divergence, nemůžu si pomoct. Skvěle tu kontrastuje tmavé pozadí s hodinami a názvem knihy, takže to, co je pro knihu podstatné, vystupuje pěkně do popředí. Tahle obálka je důkazem toho, že na coveru nemusí být žádný model a modelka, aby vznikla skvělá obálka. Naživo bude obálka určitě ještě lepší, než je tomu na obrázku :)

  2. 2 komentářů :

    1. E_V_E řekl(a)...

      astaaaa, krásna obálka 8)

    2. Unknown řekl(a)...

      Pěkná obálka.. :))

    Okomentovat