Rss Feed
  1. Originální cover
    Autor: Kate Brian
    Anotace na Goodreads:

    Kluci. Sedm, pro upřesnění.

    Megan je zvyklá stěhovat se z místa na místo - to je pro armádní dítě typické. Jenže to zarazila u Jižní Korey. Trvá na tom, že zůstane ve Státech, aby dokončila své dva roky na střední škole. Takže její rodiče domluví, že bude žít u jejich přátel, McGowanových...a s McGowanovými sedmi syny.
    Ukáže se, že život se sedmi kluky může být stejný jako život v cizí zemi! Kluci dělají nepořádek. Kluci táhnou za jedno lano (kdo by to byl řekl?). Nejhorší ze všeho, dva z nejstarších kluků jsou S-E-X-Y. (To je problém vzhledem k tomu, že mají být Meganinými ,,bratr.'') Megan je rozhodně v nepřátelském území. Musí vyhrát srdce kluků, aniž by zničila to své.
    A když se začne Megan do jednoho z nich zamilovávat, sourozenecká rivalita nabere nový rozměr...

    Co bude tahle holka dělat?



    Vydání v USA: 5. 9. 2006
    Hodnocení: 4 z 5
    Přečteno v srpnu 2012, 3 dny, v angličtině



    Megan Meadové se splnil sen snad každé holky - dostala příležitost žít v jednom domě se sedmi klukama. Buď to, nebo se s rodiči odstěhovat do Korey. Jenže tihle kluci rozhodně nejsou žádní andílci - aspoň podle toho, co si pamatuje. Proto je překvapená, když ji přivítá skupina polobohů, která se k ní chová překvapivě normálně. Jenže to jim vydrží jen do druhého rána. Komu se podaří vyhrát tuhle bitvu? Vydrží Megan tuhle testosteronovou bouři, nebo složí své zbraně a odletí za rodiči?

    Po několika knihách, které mě celkem odrovnaly, jsem hledala něco hodně lehkého a nenáročného. To jsem našla právě v této knize.

    Megan nikdy neměla přátele. Ne že by byla nějaký antisociál, jenom se nikdy dlouho nezdržela na jednom místě. Její rodiče jsou totiž v armádě, takže se stěhují podle toho, kde mají práci. Když si konečně najde někoho, s kým si konečně vybuduje přátelství, musí se odstěhovat znovu. A to rovnou do Korey. Proto Megan řekla dost. A zůstala ve Státech. Megan je holka jako každá druhá. Nevyčnívá, ale není ani žádná šedá myš. Je zkrátka sama sebou. Je vtipná, zábavná a ví co chce.

     
    Co se týče našich sedmi bratrů, to je rozhodně něco. Kupa testosteronem nabitých kluků, a to v podstatě v každém stádiu dospívání, to se jen tak nevidí. Co víc k tomu můžu říct? :D

    Pokud si chcete odpočinout, sáhněte po téhle knize. Je plná humoru, každodenních problémů a i situací, které jinak asi nezažijete :D. Zkrátka příjemná oddechovka, která překvapila, protože jsem toho od ní očekávala daleko méně. Zasloužené 4 hvězdičky. 

     


  2. 1 komentářů :

    1. Domika řekl(a)...

      musím říct, že kniha vypadá opravdu zajímavě :)

    Okomentovat