Rss Feed
  1. Posuď knihu podle obalu (53)

    neděle 25. ledna 2015


    Toto je meme pořádané Syki. Jeho cílem je každou neděli zveřejnit obálku knihy (je jedno, jestli vyjde v budoucnu, nebo už vyšla), stručnou anotaci a vlastní názor na obálku.



    Název knihy: Joyride
    Autor: Anna Banks
    Datum vydání: 2. 6. 2015

    Uplynuly roky od chvíle, kdy byli rodiče Carly Vegové deportováni. Žije se svým bratrem, tvrdě studuje a pracuje v obchodě, aby mohla pomoct dostat své rodiče zpět z Mexika.

    Arden Moss býval quarterbackem ve školním týmu. Randil s populárními blondýnkami a bavil se se svou starší sestrou Amber. Jenže teď je Amber mrtvá a Arden z toho viní svého otce, který je šerifem a který nechtěl připustit, že by Amber měla psychickou poruchu. Arden odmítá dělat cokoli, co od něj jeho konzervativní otec očekává.

    Vše, co Carly chce, je zůstat nepovšimnutá a dělat to, co od ní její rodina očekává. Vše, co Arden NECHCE dělat je to, co od něj rodina očekává. Když se jejich cesty zkříží oba si uvědomí, že žili podle druhých lidí. Cesta Carly a Ardena k jejich pravým srdcím – a k sobě navzájem – je vtipná, romantická a někdy krutá.



    Můj názor: Tento týden jsem narazila na řadu poutavých obálek, ale tahle mezi nimi tak nějak vyčnívala. Líbí se mi její jednoduchost. Není nijak přeplácaná, je na ní jednoduchý motiv, který dokáže upoutat pozornost. Navíc, kdo by nechtěl takto strávit alespoň jeden letní večer? Já rozhodně ano. Stejně jednoduchý je i styl písma, který do obálky krásně zapadá. Za knihu s touto obálkou bych se rozhodně stydět nemusela.

  2. 1 komentářů :

    1. Unknown řekl(a)...

      Moc pěkná obálka. :)

    Okomentovat