Rss Feed
  1. Posuď knihu podle obalu (52)

    neděle 18. ledna 2015


    Toto je meme pořádané Syki. Jeho cílem je každou neděli zveřejnit obálku knihy (je jedno, jestli vyjde v budoucnu, nebo už vyšla), stručnou anotaci a vlastní názor na obálku.



    Název knihy: The Start of Me and You
    Autor: Emery Lord
    Datum vydání: 31. 3. 2015

    Už uplynul rok od toho, co se to stalo – když první přítel Paige Hancockové zemřel při nehodě. Poté, co se dva roky vyhýbala světu je Paige konečně připravená na svou druhou šanci na střední škole...a má plán. Zaprvé: docílit toho, aby s ní její stará láska, Ryan Chase, začala chodit – skvělý způsob jak všechny přesvědčit, že je zase v pořádku. Dále: vstoupit do klubu – jednoduché, je to přece jenom střední škola. Ale když se do města přistěhuje Ryanův milý, chytrý bratranec Max a přivede Paige do týmu na Quiz Bowl (ze všeho zrovna do něj!), její perfektní plán zaznamená vážnou trhlinu. Bude Paige schopná čelit svým strachům a konečně se otevřít životu, který měla žít?



    Můj názor: Obálky knih Emery Lord v sobě vždycky skrývají jisté kouzlo. Už její debutová kniha Open Road Summer (recenze zde) zaujala krásnou obálkou. Stejně je tomu i s touto novinkou. Obálka je jemná a barevně sladěná. Vyzařuje z ní určitý klid a přinutí vás toužit po tom, aby už bylo léto (i když za to možná může i tahle podivná zima). Všechno je doladěno fontem a barvou písma, které se do celého konceptu hodí. Za mě jednička s hvězdičkou a zařazení do mého to-read listu.

  2. 0 komentářů :

    Okomentovat