Rss Feed
  1. Posuď knihu podle obalu (44)

    neděle 29. prosince 2013


    Toto je meme pořádané Syki. Jeho cílem je každou neděli zveřejnit obálku knihy (je jedno, jestli vyjde v budoucnu, nebo už vyšla), stručnou anotaci a vlastní názor na obálku.



    Název knihy: Maybe Someday
    Autor: Colleen Hoover
    Datum vydání: 18. 3. 2014

    Ve svých dvaadvaceti letech má začínající muzikantka Sydney Blakeová skvělý život. Je na vysoké, má stálou práci, je zamilovaná do svého úžasného přítele Huntera a pokoj se svou dobrou kamarádkou Tori. Jenže se všechno změní když zjistí, že ji Hunter podvádí s Tori – a jí zbývá rozhodnout, co se stane dál.

    Sydney je okouzlena svým záhadným sousedem, Ridgem Lawsonem. Nemůže z něho spustit oči nebo přestat poslouchat, jak denně hraje na jeho balkóně na kytaru. Může z jeho hudby cítit harmonii a vibrace. A na Sydney je něco, co i Ridge nemůže ignorovat: vypadá to, že konečně našel svou múzu. Když přijde čas jejich nevyhnutelného setkání, brzy zjistí, že potřebují jeden druhého ve více směrech, než jenom v jednom... 




    Můj názor: Obálky ke knihám Colleen Hooverové se mi vždycky zamlouvaly a ani tahle není výjimkou. Je fajn, že autoři obálky na ni zahrnuli i prvky vztahující se k příběhu - nevím, jak moc dobře to vidíte vy, ale na obálce je sešit s notami, který se vztahuje hned ke dvěma hlavním postavám :). Plus i za to, jak si vyhráli s prolnutím názvu knihy a pozadí, které tak trochu naznačuje onen milostný čtyřúhelník nebo co to vlastně je :D. Zkrátka stejně jako u série Hopeless mám z obálky radost a tečka :).

  2. 0 komentářů :

    Okomentovat