Rss Feed
  1. Posuď knihu podle obalu (42)

    neděle 15. prosince 2013


    Toto je meme pořádané Syki. Jeho cílem je každou neděli zveřejnit obálku knihy (je jedno, jestli vyjde v budoucnu, nebo už vyšla), stručnou anotaci a vlastní názor na obálku.



    Název knihy: Hrej hráčem
    Autor: Emma Hart
    Datum vydání: prosinec 2013

    Jaký je plán hry? Maddie v tom má jasno: Arogantní a egoistický playboy Braden z kalifornské univerzity představuje pro ni vše, co se jí na klucích hnusí. Připomíná jí totiž jejího bratra, který dokáže myslet jen na sebe a ničí životy všem v okolí. Maddie spolu s kamarádkami vymyslí plán, jak tomu namachrovanému Bradenovi za všechna příkoří udělit lekci. Hlavní aktérkou plánu je právě Maddie, která do měsíce Bradena svede, omotá si ho kolem prstu a pak ho surově odkopne.

    Operace Hrej hráčem může začít.

    Žádná ze zasvěcených holek ovšem nemá zdání, že podobný plán má i Braden se svými přáteli. A jakou hru hraje on? Plán je přimět tu paličatou a nedostupnou „královnu univerzity“, aby se do něj zamilovala, svést ji, a pak ji srazit na kolena.

    Ani jeden z obou aktérů netuší, že život může změnit pravidla hry… Možná oba zjistí, že nejde člověka soudit podle prvního dojmu…




    Můj názor: Vydání téhle knihy mi tak trochu uteklo. Kdybych na ni tento týden náhodou nenarazila v knihkupectví, tak o ní nevím doteď. Abych pravdu řekla, tak nějak nevím, co si o obálce myslet - je pravda, že mi v knihkupectví do slova skočila do oka a já ji nemohla přehlédnout, ale když se na ni dívám teď na obrázku, nepřijde mi zase tak zajímavá. Spíš naopak. Hmmm...Asi bych se na ni měla jít znovu podívat :D.

  2. 0 komentářů :

    Okomentovat