Rss Feed
  1. Waiting On Wednesday (20)

    středa 12. září 2012


    Týdenní meme pořádané Breaking the Spine. Cílem je vybrat si vždy knihu, kterou si chcete přečíst. Tuto středu jsem vybrala :


    Vengeance Bound
    Justina Ireland

    Cory Graff není ve své hlavě sama. Spoutaná dohodou učiněnou ze zoufalství v době, kdy byla ještě malá, Coryina mysl hostí Furie - jestřába a hada - stále čekající, dokud neuspokojí svou touhu po krvi. Po útěku z ústavu, kde byla uvězněna roky, Cory ví jak udržet Furie potichu. Během dne žije normální život, ale v noci stopuje cíle, které jí do cesty poslaly Furie. A přinese jim Spravedlnost.

    Coryin systém přežití je perfektní, ale když potká v nové škole záhadného kluka pojmenovaného Niko, nemůže přijít na to, co k němu cítí. Poprvé jsou Furie v její hlavě potichu, když je s ní nějaký kluk. Ale znamená to, že konečně našla Cory někoho, komu může věřit, nebo jsou za tím větší činitele? Jak se Coryina mysl stane bojištěm s Furiemi bojujícími o kontrolu, Cory bude muset vše rozlišit, aby si udržela vše, na čem tak těžce pracovala.

  2. 1 komentářů :

    1. Myanmar řekl(a)...

      Přiznávám, že ta obálka mě nezaujala, na druhou stranu ale anotace nevypadá zle :) Takže uvidíme, asi se rozhodnu až podle ohlasů .)

    Okomentovat