Rss Feed



  1. Projekt z dílny Syki, kerá je ale za velkou louží, takže ho převzala VeEee


    Dnešní téma: JAKÉ KNIHY BYCH SI VZALA K VANILKOVÉ ZMRZLINĚ?

    Co se vám vybaví, když se řekne vanilková zmrzlina? Lahodně se na jazyku rozpouštějící pochoutka, která ve vás zanechá touhu po dalším sladkém opojení. Sestavte seznam 5 knih, které jsou stejně hříšné jako chuť vanilky a napište, proč jste si vybrali právě je. 


    Polibek pro Annu
    Stephanie Perkins

    Pro mě jasná volba. Tahle kniha je pro léto a vysedávání se zmrzlinou jako dělaná. Kdo četl chápe, kdo ještě ne, dělá obrovskou chybu. Navíc, kdo to ještě neví, já Paříž prostě miluju, takže tahle kniha má pro mě všechno :).



     

    A Need So Beautiful
    Suzanne Young

    Tahle kníha he podle mě už svým obalem jako vanilková zmrzlina. A tím to nekončí. Uvnitř vás totiž čeká smršť romantiky, akce a osudu, kterému se nedá vyhnout. Zkrátka jedna z knih, která se přečte sama a u které i zapomenete na to, že jste nějakou zmrzlinu chtěli :).
     



    Drink Slay Love
    Sarah Beth Durst

    Kniha plná vtipu, absurdit a věcí, které byste nečekali. Přesto podle mě stojí za pozornost. Takže pokud vám ještě zbývá nějaká zmrzlina, vemte si k ní tuto knihu. Podle mě nebudete litovat.






    The IVY
    Lauren Kunze, Rina Onur

    Neuvěřitelně vtipná kniha ze života. Sama jsem letos začínala vysokou (stejně jako hlavní hrdinka), takže jsem si to všechno dokázala živě představit :). Takže ať už se na podzim připojujete do řady nás vysokoškoláků nebo ne, rozhodně v létě sáhněte po téhle knize.





    So Over You
    Gwen Hayes

    Nakonec taková třešnička. Sice jsem knihu ještě nečetla, ale myslím si, že pro tyhle parné dny je vhodnou volbou. Už jen obal volá LÉTO - LÉTO - LÉTO. No jo, asi mi už to teplo leze na mozek :). Jdu si pro zmrzlinu :D.

  2. 1 komentářů :

    1. Verča řekl(a)...

      Ou, ty knihy vypadají velmi dobře :)) Četla jsem z toho sice jenom Polibek pro Annu, ale i tak, ty obálky jsou vážně hříšné :))

    Okomentovat